torsdag den 30. april 2015

Mænd med hjerne......

Det er jo ofte en udfordring at få lavet nogle kort til de kære mænd. Jeg har forsøgt mig med at lave en golftaske og her ser du den i to forskellige udgaver. Det grønne papir er faktisk fra en juleserie, men det passer rigtig godt til en golftaske. Jeg har ikke pyntet den så meget, da jeg ikke mener det er nødvendigt. 
 Da den kære Peter blev 40 år fornylig, skulle han selvfølgelig have en bil. Han har nemlig fået en Mercedes for ikke så længe siden og derfor blev denne bil også en Mercedes. For som Peter siger: Mænd med hjerne - kører bil med stjerne!
Jeg tror bare undgå at kommentere det ;-) og istedet ønske jer alle en rigtig god Storbededagsferie! P.S Begge kort er let ændrede skærefiler fra Silhouette store.
Tak for at I kikkede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

tirsdag den 21. april 2015

Preben Padde, taske og tiden på papir

Jeg viser idag et par håndsyede kort... igen igen kunne jeg føle mig fristet til at sige ..he he... (ja, der er en del på lageret) Jeg starter med Preben Padde, som jeg har døbt ham. Han er er super flot fyr og ganske enkelt i udtrykket. Jeg har tyvstjålet ideen om en kapsel som pynt, ved Donna. Det passer bare så godt til Preben Padde, da jeg tror har en lidt glad for de våde varer. Heldigvis bevæger han sig i et langsomt tempo, så er endnu ikke kommet til skade ;-) Jeg har også lovet Jytte og Annette, at jeg ville vise ham frem, så her er han girls!!
 Udover Preben Padde, så fandt jeg et konfirmationskort fra sidste år, som jeg ikke har fået vist. Det var til en venindes datter, som var vild med det amerikanske look og heldigvis fandt jeg papiret, som passede til.
 Til slut vil jeg lige vise et par ure, som jeg har lavet fornylig. De er bare så søde, men de er lidt en udfordring i forhold til at sætte tallene på. Jeg skal jo bruge hele 5 stk 1 taller til hvert ur. Derfor skal bogstavs dien køres igennem hele 5 ! gange for et ur. Heldigvis har to af mine scrap veninder lånt mig deres die for en stund, så nu standser jeg ud til den helt store guldmedalje ;-) 
Tak for at I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

tirsdag den 14. april 2015

Ta´ vest på ;-)

Jeg tror ikke der er nogen af jer, som følger min blog, der er i tvivl om at jeg holder meget af at lave Donna kort/håndsyede kort. Jeg glæder mig til hver gang Donna præsenterer en ny skabelon og jeg synes det er fedt, selv at finde på noget. Her bruger jeg blandt andet Silhouetten og er SÅ glad for mit nye samarbejde med Christina, hvor vi sammen laver nye kort.
 For noget tid siden var jeg dog kørt træt i disse håndsyede kort og fik ikke rigtig lavet så meget. Da jeg så så de fotos, som Jeanette havde lagt på "I love Silhouette" gruppen på Facebook, fik jeg atter gejsten tilbage! Jeanette havde lavet Donnas ur og lystfisker vest og jeg måtte bare prøve dem også. Jeg havde anskaffet mig skabelonerne, men endnu ikke prøvet dem af.
Her er de så. Jeg har ikke pyntet dem særlig meget, da jeg synes det ville være synd. Jeg har også lavet en vest med jagt tema, som Jeanette også havde gjort. Det er jo en kanon god idé!!
Gad vide om der ikke snart kommer noget nyt fra Donnas hånd? Ellers har jeg flere færdige kort, som jeg kan vise imellem tiden ;-)
Tak for at I kikkede forbi.

Kærlig hilsen Olivia

tirsdag den 7. april 2015

Lidt flere håndsyede kort

Jeg har brugt en del tid på at lave en masse håndsyede kort. Nogle er Donna kort, andre egne design. Eller måske skulle jeg være mere præcis, Christina og jeg har fundet ud af, at vi kan deles om at lave nogle fantastisk fede kort, som vi kan sy på samme måde, som Donna kort. Christina kan tegne, hvilket jeg absolut ikke kan, hvis det skal være noget mere avanceret end en tændstiksmand ;-) 
Når hun har tegnet figuren og lavet den til en skabelon, så kommer jeg på banen og laver en skærefil ud af kortet. Så bliver den gemt på Silhouetten og kan laves i forskellige størrelser.
Dette kort er et eksempel på det samarbejde:
Guldringene er en die fra Marianne Design og jeg har embosset den og sat nogle rhinsten på den ene ring. Stemplet er fra Hobbygaarden og blomsterne hedder Sweetheart Blossom og er købt hos Wild Orchid Crafts. 
Tekststemplet på den sorte bryllupsbil er også fra Hobbygaarden og blomsterne fra Wild Orchid Crafts. På denne sorte bil, som på den hvide bil, har jeg sat en lille hvid due i gips. Jeg har lavet den ved hjælp af stengips og denne silicone form.
Da jeg var alene om at lave skabelonerne til håndsyede kort, så kaldte jeg dem for sjov, Don O kort ;-) En sammentrækning af Donna og Olivia. Det dur jo ikke rigtigt længere, så nu skal Christina og jeg finde et andet navn. Har I nogen ideer?
 Tak for at I kiggede forbi.
Kærlig hilsen Olivia

søndag den 5. april 2015

Simi... scrap hunden.

Når jeg har besøg af min kære scrapveninde Pia, har hun ofte sin lille søde hund Simi med. Pia fortæller tit at Simi bliver glad og begejstret, når de drejer ind på min vej, men det har nu altid undret mig ;-) Jeg kender ikke hundes intelligens særlig godt, men måske kan de virkelig fornemme, hvem de skal ind og besøge :-)
Jeg har altid været bange for hunde, men Simi har jeg absolut intet imod. Hun er så sød og nænsom i sin væremåde og jeg kan bare ikke andet, end at elske hende.
 Hun kommer tit hen til mig og viser hun vil tages op og nusses og ikke mindst følge med i, hvad vi sidder og foretager os. Det er dog en anelse svært at scrappe, når man skal have en hund i favnen.
Vi finder heldigvis ud af det og hun nyder det bare SÅ meget at være i mine arme og liggende på bordet. 
Jeg må dog indrømme at det var lidt af en udfordring at skære ud på Silhouetten, når hun lå hen over tastaturet ;-) Nok mest fordi at hver gang hun bevægede kæben, så rørte hun ved piletasterne og skærmen kørte fra side til side...hi hi...
Er hun ikke bare en skøn scraphund?

Rigtig god påskesøndag til jer alle
Kærlig hilsen Olivia

lørdag den 4. april 2015

Konfirmationskort m.m

Det er vist på høje tid, at jeg får lavet et nyt indlæg. Jeg har rigtig mange kort liggende, som jeg endnu ikke har fået vist her på bloggen, så det er vist bare med at komme igang ;-)
I øjeblikket bruger jeg dog mest tid på at lave konfirmations kort og her viser jeg et par af dem. 
 T-shirten er godt nok ikke tænkt, som et konfirmations kort, men jeg synes det er blevet er rigtig fedt kort. Det skyldes nok mest papiret, som jeg er fra Panduro. Jeg synes ikke der skulle så megen pynt på, da det ville dække for meget af den fantastisk papir.
 De to flasker neglelak er en skærefil fra Silhouetten, som jeg har lavet en smule om og lavet til et kort. Det kan bruges, som konfirmations kort, men også bare til en fødselsdag. Spejlet er en super sød ting, som jeg mener jeg har købt hos Hobbyjunglen. 
 Denne korfirmations kjole er et Donna kort, som jeg har forkortet en smule, så det mere lignede en konfirmations kjole end en brudekjole. 
Kjolens øverste del, har jeg embosset med en embossingfolder og pyntet kjolen med et tekststempel fra Scrapper.dk, samt noget glittertape og en enkelt Sweetheart blossom blomster fra WOC.

Tak for at I kiggede forbi og rigtig god påske.
Kærlig hilsen Olivia